Ősszel már élesben indult az új raktárrendszer


A még hatékonyabb gyártás alapjainak megteremtéséhez folyamatosan továbbfejlesztjük telephelyünk technológiai adottságait, valamint korszerűsítjük cégünk működési folyamatait.

Ennek eredményeképpen a nyáron átadásra kerültek az új csarnoképületek, valamint 1080 m2-en egy 11 m magas raktárépület. Ősszel már élesben indult a legújabb technológiai vívmányokkal felszerelt raktárrendszer, aminek működését megalapozza a teljes logisztikai rendszer korszerűsítése, valamint az egész cég működését átfogó vállalatirányítási rendszer továbbfejlesztése.


A központi raktár technológiai felszereltségét tekintve ideális a szűk helyen történő és akár 9 -10 m magasra történő árumozgatás és a maximális helykihasználás szempontjából.


A 1300 EUR raklap férőhelyes polcos állványrendszer legmagasabb polcszintje 9 m magasan húzódik, a galériás polcrendszer 380 polcnyi férőhelyet biztosít, teherbírása polconként 200-250 kg, a karos szálanyagtároló rendszerek egyedi gyártású kalodákban tárolják a szálanyagokat, a lemeztároló állvány pedig akár 1500x3000 mm táblalemezek befogadására is alkalmas.


Az árumozgatást két vadonatúj és modern jármű biztosítja: az elektromos tolóoszlopos targonca képes 9 m magasra 1500-2000 kg súlyt emelni, a Combilift négyutas targonca kerekei pedig négy irányban mozognak, így alkalmas nagyméretű szálanyagok és táblalemezek mozgatására is viszonylag szűk helyen.


A logisztikai rendszer korszerű működését biztosítja még a továbbfejlesztett vállalatirányítási rendszer, ami lehetőséget biztosít a készletek ellenőrzésére, PDA készülékek segítségével pedig a készlet azonosítására és alaptranzakciók lebonyolítására - mindezt online módon.


Aktuálisan sok ezer élő cikkszám van a rendszerben, de a kapacitásbővítés és a továbbfejlesztés következtében ez a szám nagymértékben fog emelkedni, hogy vevőink igényét maximálisan ki tudjuk elégíteni.


Menü nyitása

Kapcsolat

Iroda

ABRAZIV KFT.

H-6000 Kecskemét
Paul Lechler utca 3.

Telefon

+36 76 815 900

Fax: +36 76 815 901

E-mail

Turn on Javascript!

gh