Menü nyitása

Aktualitások

Új görgőpályás szemcseszóró berendezés acélszerkezetgyártó partnerünknél

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező dunántúli acélszerkezetgyártó partnerünknél került beüzemelésre RB-600 típusú automata görgőpályás szemcseszóró berendezésünk 2022. júniusában.

Részletek

Nagydíjat nyertünk az IPAR NAPJAI és MACH-TECH kiállításon

Az IPAR NAPJAI – MACH-TECH kiállítás májusban újra lehetőséget teremtett az ipari területen működő vállalkozások hazai és nemzetközi piaci szereplőinek a kapcsolatépítésre, az ágazati innovációk bemutatására, valamint az iparágak közötti szinergia kiaknázására.

Részletek

Az Abraziv Trade SRL új telephelye Kerelőszentpálon

Cégünk jelenléte a szomszédos piacokon egyre jelentősebb, ezért egy leányvállalatot alapítottunk Romániában ABRAZIV Trade SRL néven.

Részletek

K&H családi vállalatok kiválósági díjat nyertünk

A 2016-ban alapított K&H családi vállalatok kiválósági díjat a magyarországi családi tulajdonban levő vállalatok ösztönzésére hívták életre, hogy a sikeres vállalkozások által teremtett értékek hosszú távon fennmaradjanak, és hogy a jövő generációi is profitálhassanak a folyamatosan megújuló eredményeikből.

Részletek

Ősszel már élesben indult az új raktárrendszer

A nyáron átadásra kerültek az új csarnoképületek, valamint 1080 m2-en egy 11 m magas raktárépület. Ősszel már élesben indult a legújabb technológiai vívmányokkal felszerelt raktárrendszer.

Részletek

Cégünk székhelye megváltozott

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az ABRAZIV Kft. számlázási és levelezési címe is megváltozott: 6000 Kecskemét, Paul Lechler utca 3.

Részletek

Cégünk támogatásával a Mercedes-KLA U9-es csapata igazi élményekkel gazdagodott Erdélyben

Az Abraziv Kft. szívügyének érezte, hogy ifjú sporttehetségeket támogasson - reményeink szerint a jövő nagy futballistáit -, hogy részt vehessenek egy erdélyi edzőtáborban.

Részletek

MÁV-START Szolnok új projektjében cégünk is részt vett

A MÁV-START Zrt. Szolnok Vasútjármű Javítási Telephelyen befejeződött a gyártási folyamat egyik fontos technológiai tevékenységét biztosító csarnok építése, melynek szemcseszóró alprojektjében az Abraziv Kft. jelentős szerepet vállalt.

Részletek

Látogasson el a nagy népszerűségnek örvendő Ipar Napjai/Mach-Tech szakkiállításra!

Idén is érdemes lesz ellátogatni a 2017. május 9-12-én megrendezésre kerülő IPAR NAPJAI/MACH-TECH szakkiállításra a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, ami idén teltházzal várja a kedves érdeklődőket az A és G pavilonban.

Részletek

A világszínvonalú SURFEX kiállításon sikeres nemzetközi kapcsolatokkal gazdagodtunk

A konferenciák és rendezvények szervezésében sok évtizedes tapasztalattal rendelkező Poznan városa kereskedelmi és ipari központként nemzetközi szintű elismerést vívott ki a világszínvonalú szakmai kiállítások rendezésében.

Részletek

Eredményesen zárult számunkra is hazánk legjelentősebb ipari seregszemléje

Nagy örömünkre szolgál, hogy meghívásunknak sok kedves ügyfelünk eleget tett, és meglátogatták az Abrazív Kft. standját az Ipar Napjai 2016 szakkiállításon.

Részletek

Látogasson meg minket a vezető technológiai irányzatokat bemutató TIB Bukarest kiállításon!

Idén mi is részt veszünk a nemzetközi TIB Bukarest kiállításon, amely 42. alkalommal kerül megrendezésre.

Részletek

Cégünk is részt vesz a 2016-ban újra megrendezésre kerülő Ipar Napjai kiállításon

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a 2016. május 24-27-én megrendezésre kerülő IPAR NAPJAI szakkiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A pavilonjában a 212J standon!

Részletek


Menü nyitása

Kapcsolat

Iroda

ABRAZIV KFT.

H-6000 Kecskemét
Paul Lechler utca 3.

Telefon

+36 76 815 900

Fax: +36 76 815 901

E-mail

Turn on Javascript!

gh