MÁV-START Szolnok új projektjében cégünk is részt vett


Jelentős állomáshoz érkezett az IC+ vasúti személykocsi sorozatgyártáshoz kapcsolódó infrastruktúra-fejlesztés. A MÁV-START Zrt. Szolnok Vasútjármű Javítási Telephelyen befejeződött a gyártási folyamat egyik fontos technológiai tevékenységét biztosító csarnok építése.
 


2012 végétől kezdték tervezni és dolgoztak azon, hogy a 21. század elvárásaihoz igazodó munkakörülmények legyenek biztosítva az IC+ vasúti személykocsi sorozatgyártáshoz, majd 2016 tavaszán elindultak a kivitelezési munkálatok.

A három egyengető, betétező és egy szemcseszóró álláshelyet magába foglaló csarnok megvalósítása során négy alprojekt együttes, párhuzamos lebonyolításáról kellett gondoskodni annak érdekében, hogy az ott végzendő tevékenységek számára egy időben, akadálymentesen, korlátozások nélkül átadható legyen a létesítmény.

A beszerzési eljárások eredményeként szerződtetett partnerek közül az ABRAZIV Kft. biztosította a vasúti szemcseszóró építmény és gépészeti berendezés tervezését, engedélyeztetését, szállítását és kivitelezését.

A saját forrásból finanszírozott projekt összértéke meghaladja a 800 millió Forintot.
 


A projekt megvalósításában résztvevők számára a fejlesztési program lebonyolítása - annak a szakág számára mutatkozó újszerűsége, összetettsége miatt is - rendkívüli ismeretekkel, azok értékelésével, rendszerezésével és újfajta munkatapasztalatokkal szolgált, amelyek a későbbiekben a további hasonló vagy jelentősebb feladatok hatékony elvégzését, koordinálását, ellenőrzését is segíti.


Forrás: Balogh György - Beruházási Szakértő


Menü nyitása

Kapcsolat

Iroda

ABRAZIV KFT.

H-6000 Kecskemét
Paul Lechler utca 3.

Telefon

+36 76 815 900

Fax: +36 76 815 901

E-mail

Turn on Javascript!

gh