A világszínvonalú SURFEX kiállításon sikeres nemzetközi kapcsolatokkal gazdagodtunk

 

A konferenciák és rendezvények szervezésében sok évtizedes tapasztalattal rendelkező Poznan városa kereskedelmi és ipari központként nemzetközi szintű elismerést vívott ki a világszínvonalú szakmai kiállítások rendezésében.
 


 

A több tucat országból érkező kiállítót felvonultató hatalmas kiállítói szintér igényes helyszínével páratlan élményt nyújt a látogatóknak és a cégeknek egyaránt. A színvonalas kiszolgálás részét képezi, hogy a kiállítóknak egy esti bankett keretében is módjuk nyílt jelentős üzleti kapcsolatok kiépítésére.
 

  
 

A sikeres együttműködések kialakításán túl cégünk legfontosabb célkitűzésként azt tartotta szem előtt, hogy megismertesse a hatékony és komplex felülettisztítási folyamatokhoz elengedhetetlen legújabb fejlesztéseket, és innovatív megoldásokat kínáljon a világ minden tájáról odaérkező látogatóknak.
 

 
 

Az általunk gyártott szemcseszóró berendezések és technológiai fejlesztések bemutatása nem várt mértékű érdeklődőt vonzott be standunkra, ahol megkülönböztetett szakmai figyelemben és igazi magyar vendégszeretetben részesültek.

 

 

A hatékony bemutatkozásnak és sikeres együttműködésnek köszönhetően az Abrazív Kft. újabb jelentős eredményeket mondhat magáénak az üzleti kapcsolatok kiépítése és a nemzetközi terjeszkedés terén.

 


Menü nyitása

Kapcsolat

Iroda

ABRAZIV KFT.

H-6000 Kecskemét
Paul Lechler utca 3.

Telefon

+36 76 815 900

Fax: +36 76 815 901

E-mail

Turn on Javascript!

gh