Pozitív eredménnyel zárult a szakmai workshop Romániában


2019. október 29-30-án az UBM cégcsoport és az ABRAZIV Kft. egy szakmai workshop keretében nemzetközi partnertalálkozót szervezett Romániában, melynek célkitűzései közt szerepelt a szorosabb üzleti kapcsolatok kiépítése, a szakmai ismeretek elmélyítése és a hatékony nemzetközi tapasztalatcsere.

 


A rendezvény fókuszában a gyártási folyamat és a szervizszolgáltatás hatékonyságának fokozása, a komplex technológiai környezet (big data) fejlesztése, valamint a kihívást jelentő feladatok és a megoldást nyújtó stratégiák feltérképezése álltak.
 


A megnyitó beszédet Varga Gábor, az UBM Feed Kft. ügyvezetője, valamint Mondik Zsolt, az Abraziv Kft. ügyvezetője tartották, majd ezt követte Misits György főkonstruktőr előadása a Hengerszékes és kalapácsos darálás technológiájáról.


A szakmai workshop keretében felkérték a holland partnereket is előadások tartására, melynek során Peter Lange, a CPM Europe képviseletében a higiénizálás és granulálás gyakorlati tapasztalatait osztotta meg a közönséggel, Robbert Veenendaal pedig, az Almex ügyvezető igazgatója az expandált takarmányok gyártásának rejtelmeibe avatta be a hallgatóságot.


Az előadássorozatot Gulyás Andor zárta, az Abraziv Kft. szerviz üzletágvezetője, aki a tervszerű karbantartás jelentőségét szemléltette, majd a délután folyamán egy interaktív beszélgetés keretében konstruktív javaslatokat és újszerű ötleteket fogalmaztak meg.

    


A partnertalálkozó első napjának zárásaként a vendégek látogatást tettek az UBM Feed Romania kerelőszentpáli takarmánykeverő üzemében, mely az Abraziv Kft. közreműködésével valósult meg, és amely 30 tonna/órás, illetve 220 ezer tonna/éves kapacitásával Románia egyik legmodernebb és legnagyobb független takarmánygyára.


Az elméleti prezentációk gyakorlati szemléltetésére a második napon került sor, amikor közelebbről is bemutatták néhány berendezés felépítését és működését, többek között sor került egy granulálógép beállítására is.


A szakmai workshop sikerére és a komoly érdeklődésre tekintettel az Abraziv Kft. a jövőben is tervezi hasonló partnertalálkozók szervezését, hogy az együttműködés eredményeként minél hatékonyabban tudjuk kiszolgálni azokat a komplex technológiai igényeket, melyek révén a takarmánygyártó cégek biztosítani tudják versenyelőnyüket a hazai és a nemzetközi piacon.


Menü nyitása

Kapcsolat

Iroda

ABRAZIV KFT.

H-6000 Kecskemét
Paul Lechler utca 3.

Telefon

+36 76 815 900

Fax: +36 76 815 901

E-mail

Turn on Javascript!