Menü nyitása

Aktualitások

Az Abraziv Trade SRL új telephelye Kerelőszentpálon

Cégünk jelenléte a szomszédos piacokon egyre jelentősebb, ezért egy leányvállalatot alapítottunk Romániában ABRAZIV Trade SRL néven.

Részletek

"A-Z Üzem 4.0" Közép-Európa legmodernebb takarmánygyára

Az ABRAZIV Kft. tervezi és építi Közép-Európa legmodernebb takarmány-, koncentrátum- és premixüzemét, mely a VITAFORT Zrt. legnagyobb beruházásaként kerül kivitelezésre Dabason az elkövetkezendő 2 évben.

Részletek

K&H családi vállalatok kiválósági díjat nyertünk

A 2016-ban alapított K&H családi vállalatok kiválósági díjat a magyarországi családi tulajdonban levő vállalatok ösztönzésére hívták életre, hogy a sikeres vállalkozások által teremtett értékek hosszú távon fennmaradjanak, és hogy a jövő generációi is profitálhassanak a folyamatosan megújuló eredményeikből.

Részletek

Ősszel már élesben indult az új raktárrendszer

A nyáron átadásra kerültek az új csarnoképületek, valamint 1080 m2-en egy 11 m magas raktárépület. Ősszel már élesben indult a legújabb technológiai vívmányokkal felszerelt raktárrendszer.

Részletek

Pozitív eredménnyel zárult a szakmai workshop Romániában

2019. október 29-30-án az UBM cégcsoport és az ABRAZIV Kft. egy szakmai workshop keretében nemzetközi partnertalálkozót szervezett Romániában, melynek célkitűzései közt szerepelt a szorosabb üzleti kapcsolatok kiépítése, a szakmai ismeretek elmélyítése és a hatékony nemzetközi tapasztalatcsere.

Részletek

Sikeres szereplés a Victam kiállításon

Eredményesen zárult a világ legnagyobb takarmány- és gabonatechnológiai kiállítása, ahol három élményekben és eredményekben gazdag csodálatos napot töltöttünk.

Részletek

Felavatták Románia egyik legnagyobb takarmánykeverő üzemét Kerelőszentpálon

Május 10-én, pénteken felavatták Románia legnagyobb független takarmánykeverő üzemét a Maros megyei Kerelőszentpálon, mely a tágabb régió meghatározó exportőreként hivatott kiszolgálni a hazai térségen túl a nemzetközi piac igényeit is.

Részletek

Látogasson meg minket a világ legnagyobb takarmányipari rendezvényén: VICTAM International 2019

A rendhagyóan Kölnben és Bangkokban megrendezett VICTAM a világ legnagyobb és vezető nemzetközi kiállítása és konferenciája a takarmánygyártás, a kisállat- és haleledel előállítás, valamint a biomassza agglomerálás iparágakban.

Részletek

Cégünk székhelye megváltozott

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az ABRAZIV Kft. számlázási és levelezési címe is megváltozott: 6000 Kecskemét, Paul Lechler utca 3.

Részletek

Átadásra került a Gyermelyi Zrt. új modern takarmányüzeme

Május 31-én tartották a Gyermelyi Zrt. új korszerű takarmánygyárának ünnepélyes átadóját, mely dercés és granulált takarmányt állít elő óránként 10 tonnás kapacitással. A 1,7 milliárd forintos beruházásból megvalósult takarmánygyártó üzem tervezését és a teljesen automatizált vezérlésű technológia kiépítését az Abraziv Kft. végezte.

Részletek

A Cargill Zrt. új takarmánygyárának ünnepélyes alapkőletétele

Az amerikai tulajdonú cégcsoport az Abraziv Kft.-t bízta meg a legmodernebb kívánalmaknak is megfelelő havi tízezer tonnás kapacitású új takarmánygyár felépítésével. A Cargill Zrt. új pápai takarmányüzemének május 25-én ünnepélyes keretek között megtartott alapkőletételén cégünk is részt vett.

Részletek

Cégünk támogatásával a Mercedes-KLA U9-es csapata igazi élményekkel gazdagodott Erdélyben

Az Abraziv Kft. szívügyének érezte, hogy ifjú sporttehetségeket támogasson - reményeink szerint a jövő nagy futballistáit -, hogy részt vehessenek egy erdélyi edzőtáborban.

Részletek

Webséta a Gyermelyi takarmánygyártó üzemben

Sétáljon körbe online az általunk kivitelezett Gyermelyi takarmánykeverő üzemben!

Részletek

A romániai takarmánygyár kivitelezése mérföldkő cégünk nemzetközi terjeszkedésében

A pilisvörösvári székhelyű UBM Csoport takarmány-üzletágát képviselő UBM Feed Romania Srl. 15 millió eurós beruházással létesít takarmánygyárat Romániában, melynek alapkőletételét november 22-én tartották a Maros megyei Kerelőszentpálon.

Részletek

Az innováció a gazdasági növekedés motorja

Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára és Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere is részt vett az Abraziv Kft. új telephelyének alapkőletételén, amelyre 2017. január 23-án került sor Kecskemét Déli iparterületén.

Részletek

Érdemes ellátogatni a széles körben elismert AGROmashEXPO szakkiállításra

Idén újra megrendezésre kerül a hazai agráripari csúcsrendezvény, ami tavaly is hatalmas sikert aratott.

Részletek

Az UBM Csoport jelentős mérföldkőnek tekinti az új premix-üzemet Környén

Az Abrazív Kft. szakembereinek hatékony közreműködésével megvalósult az UBM cégcsoport legújabb beruházása, a legmodernebb technológiai újításokkal beépített premix-üzem.

Részletek

Az Abrazív Kft. legújabb gyöngyszeme - a szelestei takarmánygyár

Átadták az Abrazív Kft. kivitelezésében megvalósuló szelestei takarmánykeverő üzemet, mely a magyarországi takarmánypiac legújabb gyöngyszeme.

Részletek

Az Abraziv Kft. idegenvezetésével - webséta egy takarmánygyárban

Megálmodtuk, megterveztük, felépítettük... Sétálj körbe online, egy általunk kivitelezett takarmánykeverő üzemben!

Részletek

25 éves együttműködését ünnepli a CPM Europe és az ABRAZÍV Kft.

Részletek


Menü nyitása

Kapcsolat

Iroda

ABRAZIV KFT.

H-6000 Kecskemét
Paul Lechler utca 3.

Telefon

+36 76 815 900

Fax: +36 76 815 901

E-mail

Turn on Javascript!