Sikeres szereplés a Victam kiállításon


Eredményesen zárult a világ legnagyobb takarmány- és gabonatechnológiai kiállítása, ahol három élményekben és eredményekben gazdag csodálatos napot töltöttünk.

Nagy tömeget vonzott a több száz kiállítót felsorakoztató Victam International kiállítás, ahol egy nagy, rendhagyó stílusú, látványos standdal képviseltette magát az Abraziv is.
 


A világszínvonalú rendezvény lehetőséget biztosított arra, hogy üzleti találkozókat szervezhessünk partnereinkkel, bemutathassuk legutóbbi jelentős eredményeinket és megismertessük a látogatókat innovativ megoldásainkkal, melyekkel nagy mértékben növelhetik a piaci versenyképességüket.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy legutóbbi nagy jelentőségű projektjeink és technológiai újításaink sok látogató figyelmét felkeltették, nagy számban tértek be az érdeklődők standunkra, csak hogy közelebbről is megcsodálhassák az ezekről készült referenciaanyagot és videófilmet.Nagyhírű partnereink rendszeres vendégek voltak a stand otthonosan kialakított fogadóterében, ahol új befektetési ötletekkel szilárdítottuk meg a velük való eredményes és hosszú távú kapcsolatot.

Ezzel párhuzamosan sikeresen tárgyalóasztalhoz ültettük a lehetséges új ügyfeleinket is, hogy megismertessük őket azzal a kihagyhatatlan versenyelőnnyel, amit az általunk kínált komplex, mindenre kiterjedő technológiai és üzleti megoldások biztosítanak számukra - megalapozva ezzel egy gyümölcsöző együttműködés jövőbeni lehetőségét.
Menü nyitása

Kapcsolat

Iroda

ABRAZIV KFT.

H-6000 Kecskemét
Paul Lechler utca 3.

Telefon

+36 76 815 900

Fax: +36 76 815 901

E-mail

Turn on Javascript!