Látogasson el a nagy népszerűségnek örvendő Ipar Napjai/Mach-Tech szakkiállításra!

 

Idén is érdemes lesz ellátogatni a 2017. május 9-12-én megrendezésre kerülő Ipar napjai/Mach-Tech szakkiállításra a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba, ami idén teltházzal várja a kedves érdeklődőket az A és G pavilonban.

Az ipari seregszemle az elmúlt években is nagy sikert aratott, két éve minden addiginál több, közel 20 ország több mint 380 kiállítójával került megrendezésre, és 15000 látogatót vonzott közel 40 országból.
 


Idén az ipar szinte minden ágazata képviselteti magát a legrangosabb hazai eseményen, megteremtve a lehetőséget az iparágak közötti szinergia nyújtotta előnyök kihasználására.

Az ipari csúcsrendezvény a szakmailag színvonalas előadások, fórumok és konferenciák kínálata mellett fókuszba állítja a komplex termelési folyamatokhoz elengedhetetlen automatizációs fejlesztéseket és innovatív megoldásokat, valamint a vezető technológiai irányzatokat és berendezéseket.
 

    

 

Cégünk standján közelebbről is megismerkedhet az Abraziv Kft. által gyártott környezetbarát sűrítettlevegős és szóróturbinás automata szemcseszóró berendezésekkel, melyek ideális megoldást nyújthatnak az Önök felülettisztítási igényeihez. Az NKK-1000-13 NT típusú túlnyomásos kabint igény szerint ki is próbálhatja a gyakorlatban, bónuszként pedig egyedi vásári kedvezményeket biztosítunk.

Az Abraziv Kft. szeretettel meghívja és ingyenes belépővel várja minden Kedves Ügyfelét

2017. május 9-12 között a

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

G pavilonjában a 403H standon!

Ne hagyja ki a lehetőséget, regisztráljon

ingyenes belépőért az alábbi linken!
 

Regisztráció az Ipar Napjai/Mach-Tech szakkiállításra


A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.
 

r


Menü nyitása

Kapcsolat

Iroda

ABRAZIV KFT.

H-6000 Kecskemét
Paul Lechler utca 3.

Telefon

+36 76 815 900

Fax: +36 76 815 901

E-mail

Turn on Javascript!

gh