Cégünk is részt vesz a 2016-ban újra megrendezésre kerülő Ipar Napjai kiállításon

 

Szeretettel várunk minden Kedves Érdeklődőt a 2016. május 24-27-én megrendezésre kerülő IPAR NAPJAI szakkiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A pavilonjában a 212J standon!
 

  
 

A széles körben elismert ipari szakmai rendezvény bemutatja a vezető technológiai irányzatokat és a komplex gyártási folyamatokhoz elengedhetetlen legújabb fejlesztéseket, gépeket és berendezéseket.

A magas színvonalú szakmai programok és konferenciák mellett a látogatók saját szemükkel közelebbről is megtekinthetik a kiállított technológiai újdonságokat, hogy megismerkedjenek azokkal az előnyökkel, amik által képesek lesznek növelni a versenyképességüket a termelői piacon.

Ennek fényében mi is bemutatjuk az NKK-1000-13 NT típusú túlnyomásos kabinunkat, mely ideális berendezés kisszériás felülettisztításhoz.

 

 

Az érdeklődők közelebbről is megismerkedhetnek bemutatógépünkkel, igény szerint ki is próbálhatják a gyakorlatban, hogy megtapasztalják azt az élményt, amit ennek a gazdaságos berendezésnek a könnyű kezelhetősége nyújt felhasználója számára.

Bónuszként pedig felajánlunk egy vissza nem térő lehetőséget: bemutatógépünk egyedi vásári kedvezménnyel megvásárolható a kiállítás helyszínén.

Ne hagyja ki ezt a páratlan alkalmat, találkozzunk május 24-27. között a HUNGEXPO A pavilonjában a 212J standon!

Regisztráljon ingyenes belépőért a következő elérhetőségen: Regisztráció az Ipar Napjai 2016 szakkiállításra

 


Menü nyitása

Kapcsolat

Iroda

ABRAZIV KFT.

H-6000 Kecskemét
Paul Lechler utca 3.

Telefon

+36 76 815 900

Fax: +36 76 815 901

E-mail

Turn on Javascript!

gh