Cégünk támogatásával a Mercedes-KLA U9-es csapata igazi élményekkel gazdagodott Erdélyben


Az Abraziv Kft. szívügyének érezte, hogy ifjú sporttehetségeket támogasson - reményeink szerint a jövő nagy futballistáit -, hogy részt vehessenek egy erdélyi edzőtáborban.

A  Mercedes-KLA U9-es csapatának egy hetes edzőtábora egy kolozsvári edzőmeccsel kezdődött, majd ezt követően a helyi látványosságokat járta körbe a csapat: Torockó, Marosvásárhely, Korond, Parajd, Bucsin, Gyergyó térség, a Békás-szoros, a Gyilkos-tó, Csíksomlyó és Csíkszereda szerepelt az úti célok közt.
 

     


Április 29-én egy nemzetközi tornán vett részt a Mercedes-Benz Gyár Kecskeméti Labdarúgó Akadémia, ahol a Brassó, a Csíkszereda és a Mercedes-KLA is két csapattal szerepelt. A nemzetközi mérkőzéseken jelentős és izgalmas élményekkel gazdagodtak a gyerekek, a torna második felére pedig már sikerült is felvenniük a ritmust.


Az erdélyi edzőtábor kapcsán szervezett sajtótájékoztatón és élménybeszámolón alkalom nyílott megismerkedni a csapat ifjú labdarúgóival, valamint megköszönték a szponzorok támogatását.
 


"Edzések, meccsek, tornák, hangulat. Nagyon elégedett vagyok, a srácok ügyesek voltak, még jobban összekovácsolódtak, komoly tapasztalatokkal gazdagodtak az élmények mellett.”

Teljes szívvel szurkolunk nekik a továbbiakban is, és nagyon sok sikert kívánunk nekik!

    

(Kecskemetilc.hu)


Menü nyitása

Kapcsolat

Iroda

ABRAZIV KFT.

H-6000 Kecskemét
Paul Lechler utca 3.

Telefon

+36 (76) 815-900

Fax: +36 (76) 815-901

E-mail

Turn on Javascript!