Eredményesen zárult számunkra is hazánk legjelentősebb ipari seregszemléje

  

Nagy örömünkre szolgál, hogy meghívásunknak sok kedves ügyfelünk eleget tett, és meglátogatták az Abrazív Kft. standját az Ipar Napjai 2016 szakkiállításon. Visszajelzéseik alapján bátran elmondhatjuk, hogy standunk nagy tetszést aratott, minden vendégünk számára tartogatott valami olyan élményt, ami változatos ötleteket generált és új tervek kialakítására serkentette őket.
 

 
 

Az érdeklődők közelebbről is megismerkedhettek a kiállított szórókerekes turbinával és annak hatékony működési elvével, amit a burkolat kinyitása után nagy megelégedésükre szemléltetni is tudtunk.
 

 


Sok látogató alaposan szemügyre vette a kivetítőn és más felületen szép számmal bemutatott nagy kiterjedésű, komplex szemcseszóró berendezéseket és termeket, vendégeink nagy része pedig közelebbről is megszemlélte a bemutatott szemcseszóró anyagokat, miközben érdeklődtek felülettisztítási képességeik felől.
 

 


A legnagyobb vonzerőt a működés közben bemutatott NKK-1000‐13 NT típusú szemcseszóró kabin képviselte, amit nagy érdeklődés övezett mind szakmai körben, mind a technológia iránt rajongók körében. A visszajelzések alapján látógatóink olyan élménnyel gazdagodtak, ami meghatározó lehet a szakmai tapasztalatok szempontjából a jelenlegi vagy későbbi fejlesztésekre vontakozólag.
 

  


Fokozott érdeklődésük bizonyítékaként azzal is  megtiszteltek minket minden nap, hogy a zárás előtti utolsó pillanatokban is velünk tartottak, ami alapján úgy véljük, hogy vendégeink számára is eredményesen zárult a kiállítás, és reményeink szerint a legnagyobb elégedettséggel tértek haza.

 


Menü nyitása

Kapcsolat

Iroda

ABRAZIV KFT.

H-6000 Kecskemét
Paul Lechler utca 3.

Telefon

+36 76 815 900

Fax: +36 76 815 901

E-mail

Turn on Javascript!

gh