Érdemes ellátogatni a széles körben elismert AGROmashEXPO szakkiállításra

 


Idén újra megrendezésre kerül a hazai agráripari csúcsrendezvény, ami tavaly is hatalmas sikert aratott: a magyar és külföldi piaci szereplők színe-java, összesen 18 ország 350 kiállítója mutatta be termékeit és szolgáltatásait.

A több ezer mezőgazdasági gépet felvonultató világszínvonalú seregszemle minden idők legtöbb látogatóját, több mint 45.000 szakembert és érdeklődőt vonzott a rendezvényre.
 

;


A széles körben elismert agráripari rendezvény a magas színvonalú szakmai programok és konferenciák kínálata mellett bemutatja a vezető technológiai irányzatokat, az ágazatot érintő szolgáltatásokat és innovatív megoldásokat, valamint a komplex termelési folyamatokhoz elengedhetetlen legújabb fejlesztéseket, gépeket és berendezéseket.

Idén mi is részt veszünk ezen a széles körben elismert rendezvényen, hogy bemutassuk azokat a technológiai fejlesztéseket és komplex megoldásokat, amik növelik az általunk épített takarmányelőállító üzemek hatékonyságát, termelőkapacitását és garantálják a kiváló minőséget.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt

2017. január 25-28. között a

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

C pavilonjában a 11F standon!

Ne hagyja ki a lehetőséget, regisztráljon

kedvezményes belépőért az alábbi linken!
 

Regisztráció az AGROmashEXPO szakkiállításra


Menü nyitása

Kapcsolat

Iroda

ABRAZÍV KFT.

H-6000 Kecskemét
Paul Lechler utca 3.

Telefon

+36 (76) 815-900

Fax: +36 (76) 815-901

E-mail

Turn on Javascript!