Látogasson meg minket a világ legnagyobb takarmányipari rendezvényén:
VICTAM International 2019


A rendhagyóan Kölnben és Bangkokban megrendezett VICTAM a világ legnagyobb és vezető nemzetközi kiállítása és konferenciája a takarmánygyártás, a kisállat- és haleledel előállítás, valamint a biomassza agglomerálás iparágakban.

A rendezvény otthont ad még a GRAPAS EMEA kiállításnak és konferenciának, amit speciálisan a gabona és rizs malomipari, valamint egyéb gabonafeldolgozó technológiák bemutatására rendeznek meg.
 

 


A négy évente Kölnben megrendezésre kerülő VICTAM International kiállítás fókuszában a takarmánygyártáshoz és feldolgozáshoz nélkülözhetetlen összetevők, adalékanyagok és legkorszerűbb technológiák állnak, amik minőségi javulást eredményeznek az állatok ellátásában és egészségmegőrzésében.

Idén mi is részt veszünk ezen a világszínvonalú eseményen, hogy megismertessük a látogatókkal azokat az innovatív megoldásainkat, amik lehetővé teszik, hogy teljesen automatizált, nagy termelőkapacitással működő, kifogástalan minőségű takarmányt előállító üzemek és gyártó vonalak épüljenek a közreműködésünkkel.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt
 

Június 12-14 között

az F029 számú standon (Hall 6)

KoelnMesse Kiállítási Központban Kölnben!Menü nyitása

Kapcsolat

Iroda

ABRAZIV KFT.

H-6000 Kecskemét
Paul Lechler utca 3.

Telefon

+36 76 815 900

Fax: +36 76 815 901

E-mail

Turn on Javascript!