Referenciák

1. UBM környei premixgyártó üzem

Az Abraziv Kft. szakembereinek hatékony közreműködésével megvalósult az UBM cégcsoport legújabb beruházása, a legmodernebb technológiai újításokkal beépített premix-üzem, amely ünnepélyes keretek közt került átadásra április 28-án a Komárom-Esztergom megyei Környén.
 

 

Az UBM cégcsoport legújabb beruházásában, az Abraziv Kft. közreműködésével megépült környei premix üzemben a legújabb technológiai megoldások egyedi és partnerre specifikált formulák ellenőrzött alapanyagokból történő gyártását teszik lehetővé az összes haszonállatfaj számára, ami komoly versenyelőnyt jelent a magyar piacon az állattenyésztők minőségi kiszolgálásáért vívott harcban.
 


A gyorsuló modernizáció követelményeinek maximálisan eleget téve zárt vonalkódos rendszer biztosítja a teljes nyomonkövethetőséget, melynek eredményeként óránként 5 tonna kiváló minőségű premix készül - egyidejűleg mindössze 6 szakképzett munkatárs közreműködésével.
 

 

2. UBM szelestei takarmánykeverő üzem

Az Abraziv Kft. fontosnak tartja: jelentős szerepet vállalni, a takarmányipar technológiai szintjének fejlesztésében. A Vevői igényekre szabott üzemet megterveztük, a technológiát alkotó berendezéseket, gépeket legyártottuk, valamint a teljes kivitelezést és projekt menedzsmentet lefolytatva, beüzemelve, 2015 októberében átadtuk az üzemet, a Vas megyei Szelestén.
 


Jelen beruházás Magyarország egyik legmodernebb mezőgazdasági fejlesztése. A Dunántúl legmodernebb takarmánykeverője éves szinten 168 ezer tonna takarmány előállítására képes, színvonala megfelel a QS akkreditált minőségbiztosítási rendszernek.
 

 

3. HUNLAND

Az Abraziv Kft. közreműködésével felépült a HUNLAND cégcsoport egyik legmodernebb takarmánykeverő üzeme Bugyin.
 


A HUNLAND cégcsoport - mint piacvezető az élőállat- kereskedelemben - garantálja a minőséget és a szolgáltatást, globális hálózata lehetővé teszi a szinte minden igény lehető leggyorsabban történő kielégítését.
 

 

 

 

4. Ma-Ka Kft. szentesi takarmánygyár

Az Abraziv Kft. munkatársai büszkék rá, hogy megtervezhették és felépíthették "a térség jelenleg legmodernebb takarmánykeverő üzemét", mely elnyerte 2014-ben a Magyar Állattenyésztésért Nagydíjat.
 


Már az elvi kialakítás készítésekor tekintetbe kellett venni, hogy az üzem több állatfaj számára is gyárthasson takarmányt a szigorú takarmány-biztonsági előírások és alapelvek messzemenő kielégítésével.

Technikai értelemben véve keresztszennyeződés-mentes, magasan flexibilis üzem építése volt a követelmény, mely egyúttal fel van szerelve a legkorszerűbb technológiákkal, valamint kiegészítve a hazánkban még soha máshol meg nem valósított bulk-blending rendszerrel.

WEBSÉTA a Ma-Ka Kft. szentesi takarmánygyárában

Sétáljon körbe online, egy általunk kivitelezett takarmánykeverő üzemben!

 

 

A Ma-Ka Kft. szentesi takarmánygyárának alapkőletétele

 

 

5. KSE, az ABRAZIV Kft. kooperációs partnere

Az Abraziv Kft. saját fejlesztései mellett a nemzetközileg meghatározó holland takarmányipari gépgyártó magyarországi képviseletét is ellátja, így - jelentős szerepet vállalva a hazai keveréktakarmány-, premix- és előkeverék-gyártó ipar technológiai szintjének fejlesztésében.
 

 

 


Menü nyitása

Kapcsolat

Iroda

ABRAZÍV KFT.

H-6000 Kecskemét
Paul Lechler utca

Telefon

+36 (76) 815-900

Fax: +36 (76) 815-901